Kati Björninen

Olen ikuinen oppija, niin itseni kuin asioiden suhteen. Jokainen päivä on uusi mahdollisuus oppia itsestä jotain uutta ja myös tehdä uusia valintoja. Uskon yhdessä tekemisen voimaan. Yksi plus yksi voi olla niin paljon enemmän kuin kaksi!

Olen tehnyt töitä täysipäiväisesti parikymppisestä lähtien. Uralle mahtuu kaikenlaista asiakaspalvelutehtävistä osastosihteerin kautta liiketoiminnan kehitykseen ja eteenpäin asiantuntijasta esimieheksi. Erilaisissa johtamiseen liittyvissä tehtävissä sain kunnian toimiakin useampia vuosia ennen siirtymistä yrittäjäksi reilu vuosi sitten. Kaikissa tehtävissä olen oppinut, välillä onnistumisten mutta toisinaan myös kantapään kautta. Hyvin usein lopulta kyse on ollut samoista asioista: viestinnästä, ihmisten kohtaamisesta ja yhdessä tekemisestä.

Työnteon ohella olen opiskellut kaksi tutkintoa sekä suorittanut useampia lyhyempiä kursseja. Matkani valmentajana alkoi syksyllä 2015 jolloin aloitin vuoden mittaisen Life coach -kokonaisuuden. Parhaillaan täydennän osaamistani Henley Business Schoolin Professional certificate in coaching -tutkinnolla, odotettavissa on valmistuminen juuri ennen kuin Tunne Työelämä -koulutus alkaa!

Viimeisen vajaan 10 vuotta olen toiminut kansainvälisissä organisaatioissa. Kansainvälisyys tuo aina oman ulottuvuutensa tekemiseen. Koen sen rikkautena kun saan oppia toisten maiden kulttuureista myös yhdessä työn tekemisen kautta.

Törmäsin eräässä johtamisen kirjassa termiin "eudaimonia". Sen suomennoksesta ollaan eri mieltä: joillekin se on onnellisuutta, toisille kukoistusta tai hyvin elettyä elämää. Joka tapauksessa, itselleni se tarkoittaa oman parhaan version esillesaamista ja sen mukaan elämistä. Valmentaessani tuo on minulle johtava ajatus. Meissä jokaisessa on valtava määrä voimaa ja viisautta. Valmentaminen on yksi tapa saada tuo käyttöön.