Tunne Työelämä -valmennukset ja Tunnetyövalmentaja -koulutus 

Kenelle

Koulutuksemme on suunniteltu niin kokonaisvaltaisesta yksilöiden hyvinvointivalmentamisesta kuin työyhteisöjen työhyvinvoinnin tukemisesta kiinnostuneille valmentajille, esimiehille ja  johtajille. Rakennamme koulutussunnitelman aina henkilökohtaisesti sinun työnkuvaasi parhaiten tukeaksemme ja meiltä saatkin eväät toimiaksesi niin organisaatiosi sisällä kuin hyvinvointialan yrittäjänä. Koulutuksemme opit ovat hyödynnettävissäsi jo koulutuksen aikana sitä mukaan, kun koulutus etenee ja osaamisesi karttuu.


Tunne Työelämä -koulutus

Osallistuessasi koko vuoden kestävään koulutukseemme, saat lähi- ja etäopetuksen lisäksi henkilökohtaista sparrausta ja valmennusta oman valmennuksellisen työnkuvasi kehittämiseksi koko koulutuksen ajan. Rakennamme kanssasi hyvinvointi- ja/tai työhyvinvointi suunnitelman, jota voit hyödyntää jo koulutuksen aikana ja sen jälkeen omaa työtäsi parhaiten palvelevalla tavalla. Koko vuoden mittaisesta koulutuksesta saat myös todistuksen ja arvion omasta valmentajuudestasi, vahvuuksistasi, sekä kehityskohteista.


Tunne Työelämä -moduulit

Sinun on mahdollista osallistua myös yksittäisiin moduuleihimme, joita järjestämme vuoden aikana. Osallistut siis samoihin moduuleihin vuosiopiskelijoidemme kanssa, mutta tällöin saat vain kyseisen moduulin koulutusosion opit ilman henkilökohtaista sparrausta valmentajuutesi tueksi. Mikäli haluat kartuttaa osaamistasi jonkin tietyn osa-alueen osalta, tai lähteä mukaamme hyvinvoinninviikonloppuihin, on se mahdollista osallistumalla näihin yksittäisiin moduuleihin erikseen. 


Haku koulutukseen

Hakukaavakkeen koko vuoden löydät tämän sivun alalaidasta!

Hakukaavakkeet yksittäisiin moduuleihin löytyvät täältä!

Vuosiopiskelijamme saavat kokonaisvaltaisen osaamisen ja todistuksen pätevyydestään, sekä henkilökohtaisen sparrauksen ja valmiin hyvinvointi-/työhyvinvointisuunnitelman käyttöönsä. Yksittäiset moduulit sopivat kuitenkin sinulle, joka kaipaat lisää osaamista nimenomaisesti tiettyjen alueiden osalta omaan valmennustyöhösi, yrittäjyyteen tai omaan hyvinvointiisi.

Toteutus vuosiopiskelijoille

Koulutuksessa on 12 lähiopetuspäivää (80 h), 12 etäopiskelupäivää (80 h), 12 päivää (80 h) oman työnkuvan mukaista, yksilöiden ja/tai työyhteisöjen kokonaisvlataista hyvinvointia tukevaa työhyvinvointisuunnittelua tai yrittäjänä oman palvelun tuotteistamista. Harjoitusvalmennusta opiskelijat tekevät 30 h. Opiskelijamme saavat meiltä myös koko koulutuksen ajan henkilökohtaista sparrausta omaa työnkuvaa ja hyvinvointia tukevan valmennussuunnitelman kehittämiseksi. Meillä siis opiskellaan ryhmässä, itsenäisesti, sekä kahdenkeskeisissä valmennustapaamisissa.

Koulutus on suoritettavissa muun työn ohessa, sillä opetus järjestetään viikonloppuisin lähi- ja etäopetuksena. Henkilökohtainen valmennus ja tuki hyvinvointi- ja työhyvinvointisuunnitelmien tekemiseen tapahtuu etänä,
tai erikseen sovittaessa Turussa ja Tampereella lähitapaamisina. Henkilökohtaista valmennusta opsikelijat saavat heidän yksilöllisten tarpeidensa ja toiveidensa mukaan haluamistaan aihealueista.


Koulutusviikonloput: 

16. - 17.1.2021 lähiopetuspäivät Turussa

6.2.2021 etäopetuspäivä Teams

13.3.2021 etäopetuspäivä Teams

17.-18.4.2021 etäopetuspäivät Teams

15.-16.5.2021 lähiopetus ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin viikonloppu Turussa

11. - 12.9.2021 työhyvinvoinnin webinaarit ja etäopetuspäivä Teams

9.-10.10.2021 lähiopetus ja läsnäolon retriitti Turussa

11.12.2021 Valmistujaisjuhlat Turussa

Lähiopetus tapahtuu lauantaisin klo 10-17 ja sunnuntaisin klo 10-16.


Moduulit

Koulutuksemme kaikki moduulit löydät täältä!

Koulutuksessamme kaiken keskiössä on henkilökohtaisen koulutussuunnitelman rakentaminen, joka palvelee parhaiten jokaisen koulutukseen osallistuvan yksilöllisiä tarpeita. Lisäksi oman esimies- tai HR-työn tai työhyvinvointialan palvelun kehittäminen kulkee mukana koulutuksessa alusta asti. Meillä opit rakentamaan niin itsellesi toimivan koulutussuunnitelman kuin tarpeitasi vastaavan valmennussunnitelman tulevaisuuden työnkuvaasi.

Koulutuksen viitekehys

Coaching menetelmänä
Muutos- ja henkilöstöjohtaminen
Liiketoiminnan kehittäminen
Kasvatustiede
Positiivinen psykologia
Itsensä johtaminen käytännössä
Ajankäytön monet mahdollisuudet
Elinikäisen oppimisen menetelmät
Ihminen fyysisenä ja psyykkisenä kokonaisuutena
NLP arjessa ja työelämässä
Mindfulness osana hyvinvointia
Kehon ja mielen rentoutuminen
Onnellisuuden ulottuvuudet
Vuorovaikutustaidot ihmissuhteissa ja työhyvinvoinnissa
Aistikanavat arjessa ja työelämässä
Empatian ulottuvuudet
Ravitsemus osana työkykyä ja elinvoimaisuutta
Hyvinvointia luonnosta
Fyysinen ja psyykkinen toimintakyky elämän eri vaiheissa
Yksilön ja yhteisön hyvinvoinnin osatekijät
Ilo ja nauru työpäivissä

Koulutuksemme kautta haluamme rakentaa myös verkostoa, joka yhdistää hyvinvoinnin ja työhyvinvoinnin osaajia, sekä auttaa löytämään niin yhteistyömahdollisuuksia kuin tarvittaessa tukea omaan valmennustyöhön, sekä tuleviin urasuunnitelmiin. Tutustuthan siis koulutukseemme, kouluttajiimme ja Tunne Työelämä yhteisöömme, sinäkin voit halutessasi olla osa yhteisöämme ja saada meidän verkostomme käyttöösi koulutuksen myötä. 

Ota ensimmäinen askel kohti ammattitaitoista hyvinvoinnin valmentamista ja hae mukaan!
Täytettyäsi alla olevan hakemuksen, olemme sinuun yhteydessä! ♥  

Hae koulutukseemme mukaan helposti täyttämällä alla oleva hakukaavake. Kerrothan hakemuksessasi vapaamuotoisesti, miksi haet koulutukseen, mitä toivot koulutuksen antavan sinulle ammatillisesta näkökulmasta ja millaisessa tilanteessa haluat nähdä itsesi koulutuksen jälkeen? Lisäksi olisi mielenkiintoista kuulla, minkä alan osaamista sinulla on jo ennestään ja mitä vahvuuksia omaat. 

Koulutuksen hinta kokonaisuudessaan on 3900,00 €*. 

*Arvonlisävero 24 % lisätään summaan laskussa. Koulutus on mahdollista maksaa myös erissä, laskutuslisä 5 euroa per lasku. Perumisehto: peruuntuneesta koulutukseen osallistumisesta veloitetaan 500 e ilmoitusmaksu. 

Kiitos, että olet kiinnostunut koulutuksestamme! Mikäli jäit pohtimaan koulutusta, sen jotakin osa-aluetta, koulutukseen hakemista tai sen käytännön toteutusta, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Voit laittaa viestiä/soittaa suoraan Heidille tai Annelle.