Voit tutustua tarinaamme ja meihin alempaa löytyvien linkkien takaa.  Tekemisemme tarkoitus on alusta alkaen ollut ymmärtää työelämän tämän hetkisiä tarpeita ja vastata niihin mahdollisimman konkreettisilla työhyvinvoinnin työkaluilla. Siitä koulutuksemme sai alkunsa.

Mistä kaikki sai alkunsa?


Meille on sydämen asia ennaltaehkäistä työperäisestä psyykkisestä ja fyysisestä väsymyksestä tai uupumuksesta johtuvia sairaspoissaoloja. Halumme mahdollistaa työhyvinvoinnin kokemuksen ja menestyvän yritystoiminnan kouluttamalla työyhteisötaitoja, sekä näitä tukevaa esimies-, henkilöstö- ja johtamistyötä. 

Keitä meitä oikein on?

Arvomme

Yhteisöllisyys

Yhdessä olemme enemmän. Tulevaisuuden hyvinvoinnissa ja työelämässä suurimmat saavutukset tehdään vuorovaikutuksen ja läsnäolon voimalla, yhdessä.


Vaikuttavuus

Ammattitaidolla ja tunteella.
Hyvinvointi ei ole vain kauniita sanoja. Se on ennen kaikkea tekoja, vaikuttamista ja menestystä, niin yksilö- kuin yhteisötasollakin.

Inhimillisyys

Ihminen ihmiselle.
Yksilösuoritusten ja pelkkien numeeristen tavoitteiden tilalle tarvitaan aitoa läsnäoloa ja ihmissuhdetaitoja, jotta yksilö ja työelämä voivat kehittyä. 


Kohtaavatko arvomme ja ajatuksemme?