Missiomme on muuttaa työhyvinvointi jokaisen työpaikan tärkeimmäksi menestystekijäksi.

Tästä voit lukea lisää ajatuksista Tunne Työelämän taustalta 

Heidi Pitula

Missioni on rohkaista yksilöitä oman näköisen elämän luomisessa ja auttaa työyhteisöjä kohti parempaa oman työn johtamista, ajankäyttöä, merkityksellisiä tavoitteita ja yksilöllisiä hyvän olon mahdollistavia toimintamalleja. Haluan luoda yksilön elämästä onnellisempaa, työelämästä menestyksekkäämpää ja hyvinvoinnista voimaa jokaisen elämässä.

Osaamiseni valmentajana ja kouluttajana on yhdistelmä koulutustaustaani Health Coachingista, Henkilöstövalmennuksesta, Ravitsemustieteestä, Mindfulnessista ja Liike-elämästä. Pitkä työkokemukseni finanssialalta, yksilövalmennuksesta ja sittemmin työhyvinvointivalmennuksesta ovat luoneet laajan käsityksen työelämätaidoista.

Haluan motivoida, rohkaista ja oivalluttaa, sekä kehittää erityisesti oman työn johtamistaitoja. Omat voimavarat ja toimintamallit, niiden havainnointi, reflektointi ja edelleen kehittäminen yksilötasolla ovat erityisiä mielenkiinnonkohteitani. 

Tunne Työelämässä vastaan operatiivisista johtamisesta, minkä lisäksi osaamisesi näkyy valmennus- ja koulutussisällössämme.

Minusta ja ajatuksistani löydät lisätietoja myös valmennustyötä koskevilta nettisivuiltani www.heidipitula.com

Anne Korolainen

Autan yksilöitä ja työyhteisöjä saavuttamaan päiviin tasapainoa, terveyttä ja menestystä. Olen oppaanasi, kun päämääränäsi on myötätuntoinen, läsnäoleva ja inhimillinen elämä, jossa on tilaa palautumiselle sekä kehon ja mielen viestien kuulemiselle.

Valmennus- ja koulutustyössäni yhdistän hoitotyön, fysioterapian ja kasvatustieteen ymmärrystä, kehon ja mielen yhteistyötä, luovia menetelmiä sekä tietoisen läsnäolon harjoituksia. Olen saanut auttaa asiakkaitani menestymään elämän eri osa-alueilla. Minulla on laaja kokemus työelämästä niin sosiaali- ja terveydenhuollon kuin liike-elämän parista. Olen saanut monipuolisen näkemyksen siitä, millaisia yksilökohtaisia toiveita, tarpeita ja odotuksia työelämään liittyy ja kuinka merkityksellistä onkaan saada olla oma aito itsensä. 

Kohtaan sinut ja yhteisösi yksilöllisesti ammattitaidollani ja monipuolisella kokemuksellani. Kun annamme aikaa aistiemme, tunteidemme ja ajatustemme hyväntahtoiselle tutkimiselle, opimme paljon uutta itsestämme ja toisistamme. 

Tunne Työelämässä vastaan valmennus- ja koulutuskokonaisuuksien sunnittelusta, sisällöstä ja käytännöntoteutuksesta. 

Minusta ja ajatuksistani löydät lisätietoja myös valmennustyötä koskevilta nettisivuiltani www.annekorolainen.fi

Arvomme

Yhteisöllisyys

Yhdessä olemme enemmän. Tulevaisuuden hyvinvoinnissa ja työelämässä suurimmat saavutukset tehdään vuorovaikutuksen ja läsnäolon voimalla, yhdessä.


Vaikuttavuus

Ammattitaidolla ja tunteella.
Hyvinvointi ei ole vain kauniita sanoja. Se on ennen kaikkea tekoja, vaikuttamista ja menestystä, niin yksilö- kuin yhteisötasollakin.

Inhimillisyys

Ihminen ihmiselle.
Yksilösuoritusten ja pelkkien numeeristen tavoitteiden tilalle tarvitaan aitoa läsnäoloa ja ihmissuhdetaitoja, jotta yksilö ja työelämä voivat kehittyä.