Mia Louhe

Olen 38-vuotias kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja Pornaisista, Keski-Uudeltamaalta. Missioni on lempeästi ja hyväksyen edistää itsetuntemusta sekä vahvistaa keho-mieliyhteyttä. Inspiroidun kohtaamisista ja voimaannun luonnosta. Supervoimani ovat läsnäolo, intuitiivisuus ja kuulemisen taito.

Kolmanneksen tähänastisesta elämästäni toimin ulkoa ohjautuvasti, (oletettujen) ulkopuolisten odotusten mukaisesti, suorittaen ja hakien hyväksyntää eri tavoin. Hallitsin itseäni perfektionistisesti kontrolloimalla elämääni. Usean uupumisen rajamailla käymisen jälkeen ymmärsin vähitellen päästää irti kontrolloimisen pakosta. Opettelin sallimaan itselleni - ja muille! - epätäydellisyyttä ja lempeyttä. Opettelin myös sallimaan haasteellisemmat hetket takertumatta niihin, ja aidosti kuuntelemaan kehoani, tunteitani sekä sisäistä puhettani, joka on muuttunut matkan varrella paljon mukavammaksi ja kannustavammaksi.

Ennen kouluttautumista LCF Life Coachiksi olen työskennellyt mm. hoitotyössä, fysioterapeuttina ja liikunnanohjaajana. Vahvuuteni ovat läsnäoleva kohtaaminen sekä kehon ja mielen vuorovaikutus. Suhtaudun toiveikkaasti tulevaisuuteen sekä omiin että kohtaamieni ihmisten kykyyn oppia uutta ja kehittyä elämässään. 

Oma (työ)hyvinvointini alkoi siitä, kun opin olemaan läsnä itselleni, jonka myötä opin tunnistamaan ja täyttämään omia tarpeitani elämäni jokaisella alueella. On hyvin vapauttavaa huomata kuinka paljon itse voi vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa. Uskon paremman itsetuntemuksen auttavan myös muita eteenpäin hyvinvoinnin edistämisessä aidosti kokonaisvaltaisesti.

Valmennettavani kuvailevat minua valmentajana läsnäolevaksi, positiiviseksi, kannustavaksi, intuitiiviseksi, syvälliseksi, kannattelevaksi, herkäksi mutta vahvaksi, kuuntelevaksi, lämpimäksi, viisaaksi, lempeäksi ja luottamusta herättäväksi sekä sanojen taakse kuulevaksi/aistivaksi.