Veera Maunula

Olen ideoita pursuava myynnin ammattilainen, joka haluaa ratkaista asiakkaiden ja (työ)kavereiden haasteita. Näen mahdollisuuksia mahdottomissakin tilanteissa ja nautin suunnattomasti, kun saan teoillani ja olemuksellani ongelman ratkaistua ja luotua hymyn toisten huulille. Haluan auttaa muita suoriutumaan omissa tehtävissään entistäkin paremmin ja mottoni onkin jo pitkään ollut "Sharing is caring".

Tietojen, taitojen, osaamisen, innostuksen ja ideoiden jakaminen toisten kanssa saa yleensä aikaan paljon enemmän positiivista kuin negatiivista. Olen ollut myyntihommissa koko ikäni ja opiskelujen myötä olen tehnyt siitä itselleni ammatin. Minulta löytyy kokemusta tuotteiden ja palvelujen myymisestä aina finanssialan yrityksistä tekstiilipalveluita tuottavaan yritykseen. Olen tehnyt töitä kuluttajapuolen myynnissä, mutta viimeisimmät vuodet olen toiminut B2B-puolella. Myynti on intohimoni ja nautin, kun saan autettua asiakasta, työkaveria tai ystävää hänen ongelmassaan. Olen ikuisuusopiskelija ja nautin uuden oppimisesta ja itseni kehittämisestä niin töissä kuin urheilussakin. Vain muutos on pysyvää ja kyky sekä halu adaptoitua nopeasti uusiin tilanteisiin vähentää muutoksesta aiheutuvaa stressiä.

Myynti on fiilislaji, joka perustuu toisen ihmisen kohtaamiseen, vuorovaikutukseen ja luottamukseen. Koen, että myyntityössä saa kehittää itseään koko ajan eikä siinä tule koskaan valmiiksi. Aina on jotain uutta opittavaa ja se tekeekin mielestäni myyntityöstä mielenkiintoista. Haluan osaltani poistaa ennakkoluuloja myymisestä, sillä myynti ei ole vain toisen osapuolen pyörryksiin puhumista ja vakuuttelua. Myynti on parhaimmillaan aitoa vuorovaikutusta, ongelmanratkaisua ja auttamista.

Oma persoona saa ja pitää näkyä asiakaskohtaamisissa ja se on avain luottamuksen synnyttämiseen. Autan sinua löytämään sisäisen myyjäsi ja sinulle luontaisen tavan kohdata ihmisiä aidosti, arvostavasti ja päämäärätietoisesti. Sparraillaan, ideoidaan ja onnistutaan yhdessä. Löydetään sinulle sopiva suunta myymiseen, yritystoiminnan kehittämiseen tai ihan muuten vaan elämiseen.