Yrittäjille suunnatut valmennuksemme


Yrittäjän oman työn johtaminen 

Valmennuskokonaisuutemme, joka on suunniteltu yrittäjän oman työn johtamiseen, ajanhallintaan ja aikaansaavan tavoitteellisuuteen osana yrittäjän arkea.

Valmennus on henkilökohtaisesti yrittäjän kanssa rakennettava kokonaisuus yksilövalmennusta, jossa oivalletaan ja mietitään käytännöntyökaluja yrittäjän arkeen sopivasti.

Tavoitteenamme tässä valmennuskokonaisuudessa on tukea yrittäjää itsensä johtamisen työkaluilla ja samalla valmennus on kasvumatka yrittäjän itsetuntemuksen ja yritystoiminnan selkeyttämiseen.

Tästä valmennuksesta vastaa energinen, itsekin yrittäjän arkea elävä Heidi, joka auttaa sinua erityisesti itsesi johtamisen ja ajanhallinan parissa osana yritystoimintasi kehittämistä.

Yrittäjän suunnan löytäminen

Valmennuskokonaisuutemme, joka on suunniteltu yrittäjän suunnan löytämisen, itsemyötätunnon, empaattisen suhtautumisen ja armollisuuden löytämiseksi osana itsetuntemusta.

Valmennus suunnitellaan henkilökohtaisesti yrittäjän kanssa tukemaan ja antamaan työkaluja aistien, tunteiden, reagointimallien ja vuorovaikutustapojen ymmärtämiseksi.

Tavoitteenamme tässä valmennuksessa on tukea yrittäjää itsetuntemuksen kautta mahdollistuvalla läsnäololla, rauhoittumisella ja pysähtymisellä kiireen ja suorittamisen kokemusten sijaan.

Tässä valmennuksessa pääset pohtimaan suuntaa yrityksesi ja sinun itsesi seuraaville askelille yhdessä lämpimän, empaattisen ja läsnäolevan Annen kanssa. 

Elinvoimainen yrittäjä

Tämä valmennus on suunniteltu yrittäjälle, joka haluaa kokea olonsa elinvoimaisemmaksi, yhdistämällä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin elementtejä yrittäjän omaan arkeen sopivasti.

Käsittelemme valmennuksessa yrittäjälle itselleen tärkeimpiä elementtejä liikkeen, ravinnon ja levon osalta, huomioiden yrittäjän henkilökohtaiset tarpeet hyvänolon kokemuksessa ja yrittäjän arjessa.

Mietimme myös tavoitteiden ja suunnitelmallisuuden merkitystä, sekä palautumista ja stressinhallintaa osana yrittäjän elinvoimaisuuden kokemusta.

Tästä valmennuksesta vastaavat yhdessä Heidi ja Anne, henkilökohtaisesti yrittäjän omista tarpeista käsin.

Kiinnostuitko yrittäjälle suunnatuista valmennuksistamme?

Kysy meiltä lisää siitä, miten voisimme auttaa sinua henkilökohtaisella matkallasi yrittäjänä. Kerrothan, millaisiin tarpeisiin ja haasteisiin kaipaisit valmennustamme, sekä heräsikö sinulle jo ajatuksia siitä, mikä valmennukseistamme erityisesti olisi sinua varten ja miksi?

Me rakennamme valmennuksemme yksilöllisesti sinulle ja haluamme olla tukenasi yrittäjän arjessa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja yrittäjyyttä edistäen. 

Otathan meihin yhteyttä täältä!